Micronordic logo e

Welke robuuste tablet past bij u? Ontdek modellen van Getac, Dell en Panasonic

Table of Contents

In de snelle en veeleisende werkomgevingen van tegenwoordig hebben professionals technologie nodig die hun behoeften kan bijhouden. Robuuste tablets zijn ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor sectoren als de bouw, field service en het leger. Tot de topspelers op de markt van robuuste tablets behoren Getac, Dell en Panasonic. Elk merk biedt een reeks modellen die zijn afgestemd op verschillende professionele vereisten. Deze blog biedt een uitgebreide vergelijking van Getac, Dell en Panasonic tablets, zodat je kunt bepalen welke robuuste tablet het beste past bij jouw behoeften.

Belangrijkste opmerkingen:

  • Begrijp de unieke sterke punten van Getac, Dell en Panasonic robuuste tablets.
  • Vergelijk populaire modellen van elk merk.
  • Bepaal welke robuuste tablet het beste past bij uw professionele behoeften.
  • Inzicht krijgen in de duurzaamheid, prestaties en functies van elk merk.

Introductie

Robuuste tablets zijn ontworpen om te presteren onder extreme omstandigheden waar traditionele tablets het zouden laten afweten. Of je nu werkt in de bouw, in het leger of in de buitendienst, een betrouwbare en duurzame tablet is van cruciaal belang. Getac, Dell en Panasonic hebben zich gevestigd als leiders in deze markt en bieden elk robuuste oplossingen met unieke functies. Dit artikel gaat dieper in op een gedetailleerde vergelijking van deze drie merken en evalueert hun aanbod van robuuste tablets op basis van duurzaamheid, prestaties, functies en algemene waarde.

Getac robuuste tablets

Overzicht

Getac staat bekend om zijn uitzonderlijke focus op robuustheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf is een belangrijke speler op de markt van robuuste technologie en levert apparaten die bestand zijn tegen de meest uitdagende omgevingen.

Populaire modellen

  1. Getac F1GETACF110 G6 11.6″ Touch Volledig Robuuste Tablet (Nieuw)10
  • Duurzaamheid: MIL-STD-810G en IP65 gecertificeerd, valbestendig tot een hoogte van 6 meter.
  • Prestaties: Aangedreven door Intel Core i7-processors, tot 16GB RAM en SSD-opslagopties.
  • Kenmerken: 11,6-inch full HD-scherm met LumiBond-technologie voor betere leesbaarheid in zonlicht, uitgebreide aansluitmogelijkheden en hot-swappable batterijen.
GETAC F G e
GETAC F110
  1. Getac UX10
  • Duurzaamheid: MIL-STD-810H en IP65 gecertificeerd, met een optionele zoutnevel certificering voor maritieme omgevingen.
  • Prestaties: Intel Core i7 vPro, 16GB RAM en 512GB SSD.
  • Kenmerken: 10,1-inch scherm, optionele harde handgreep voor betere draagbaarheid, robuuste beveiligingsfuncties waaronder TPM 2.0 en vingerafdruklezer.

Waarom Getac?

Getac tablets zijn ontworpen voor diegenen die compromisloze duurzaamheid en prestaties nodig hebben. Het merk biedt uitgebreide aanpassingsopties om te voldoen aan specifieke industriebehoeften, waardoor het een topkeuze is voor militaire en field service toepassingen.

Robuuste Dell-tablets

Overzicht

Dell, een begrip in de bredere computerindustrie, brengt zijn expertise naar de markt van robuuste tablets met een focus op prestaties en integratie binnen bestaande IT-ecosystemen.

Populaire modellen

  1. Dell Latitude 7220 Robuust Extreem
  • Duurzaamheid: MIL-STD-810G, IP65 en ATEX gecertificeerd, ontworpen om druppels, stof en extreme temperaturen te weerstaan.
  • Prestaties: Intel Core i7-processors, tot 16 GB RAM en 1 TB SSD.
  • Kenmerken: 11,6-inch FHD-scherm met handschoenaanraking, twee hot-swappable batterijen en robuuste beveiligingsopties.
7220 latitude tablet
7220 latitude tablet

Waarom Dell?

De robuuste tablets van Dell zijn ideaal voor professionals die hoge prestaties en naadloze integratie met bestaande Dell systemen nodig hebben. Door hun focus op beveiliging en beheerbaarheid zijn ze een sterke concurrent voor industrieën met strenge IT-eisen.

Panasonic robuuste tablets

Overzicht

De Toughbook-serie van Panasonic staat al lang synoniem voor robuust computergebruik. Het merk biedt een breed scala aan tablets die ontworpen zijn om de zwaarste omstandigheden te doorstaan terwijl ze betrouwbare prestaties leveren.

Populaire modellen

  1. Panasonic FZ-G1
  • Duurzaamheid: MIL-STD-810G en IP65 gecertificeerd, met de mogelijkheid om vallen tot 2 meter te weerstaan.
  • Prestaties: Intel Core i5/i7 processors, tot 16GB RAM en SSD opslagmogelijkheden.
  • Kenmerken: 10.1-inch daglicht leesbaar scherm, optionele geïntegreerde barcodelezer, GPS en thermische camera.
Panasonic Toughpad FZ-G1 MK5.
  1. Panasonic Toughbook FZ-M1
  • Duurzaamheid: MIL-STD-810G, MIL-STD-461F en IP65 gecertificeerd, ontworpen om te werken in extreme temperaturen en omstandigheden.
  • Prestaties: Intel Core i5/i7 processors, tot 8GB RAM en 256GB SSD.
  • Kenmerken: 7-inch display met handschoen- en regenmodus, optionele accessoires zoals voertuigdocks en handriemen.
fz m front new win x
FZ-M1

Waarom Panasonic?

Panasonic’s Toughbook serie is ontworpen voor diegenen die maximale duurzaamheid nodig hebben zonder in te leveren op prestaties. Hun robuuste tablets zijn vooral geliefd in sectoren als logistiek, field service en hulpdiensten vanwege hun betrouwbaarheid en veelzijdige functies.

Vergelijking van Getac, Dell en Panasonic tablets

Duurzaamheid

  • Getac: Staat bekend om zijn superieure robuustheid met certificeringen zoals MIL-STD-810H en IP65. Geschikt voor de meest extreme omstandigheden, waaronder militair gebruik.
  • Dell: Biedt een gebalanceerde aanpak met certificeringen zoals MIL-STD-810G en IP65, en biedt duurzaamheid in combinatie met geavanceerde beveiligingsfuncties.
  • Panasonic: De Toughbook serie staat synoniem voor robuuste duurzaamheid, met uitgebreide certificeringen en extra opties zoals mistbestendigheid.

Prestaties

  • Getac: Hoge prestaties met Intel Core processors en uitgebreide RAM opties, geschikt voor veeleisende toepassingen.
  • Dell: Sterke prestaties met een focus op IT-integratie en beveiliging, waardoor het ideaal is voor zakelijke omgevingen.
  • Panasonic: Betrouwbare prestaties op maat van veldtoepassingen, met unieke functies zoals thermische camera’s en barcodelezers.

Kenmerken

  • Getac: Aanpasbare functies en uitgebreide connectiviteitsopties, ideaal voor gespecialiseerde industriële behoeften.
  • Dell: Geavanceerde beveiligingsfuncties, beheerbaarheid en diverse connectiviteitsopties, perfect voor IT-intensieve industrieën.
  • Panasonic: Veelzijdige functies met opties voor diverse accessoires en branchespecifieke tools, die zorgen voor aanpassingsvermogen in diverse omgevingen.

Conclusie

Het kiezen van de juiste robuuste tablet hangt af van uw specifieke behoeften en industrievereisten. Getac onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde robuustheid en aanpassingsmogelijkheden, waardoor het ideaal is voor militaire en field service toepassingen. Dell biedt een evenwichtige combinatie van duurzaamheid, prestaties en IT-integratie, geschikt voor zakelijke omgevingen met strenge beveiligingsvereisten. Panasonic’s Toughbook serie biedt betrouwbare prestaties en veelzijdige functies, perfect voor logistiek, field service en hulpdiensten.

1. What is a rugged tablet?

A rugged tablet is a portable computing device designed to operate in harsh environments, including extreme temperatures, dust, water, and drops.

Why should I choose a rugged tablet over a regular tablet?

Rugged tablets are built to withstand conditions that would damage regular tablets, making them ideal for use in demanding work environments.

3. Which brand offers the best rugged tablet?

The best brand depends on your specific needs. Getac is known for its extreme ruggedness, Dell for its integration and security features, and Panasonic for its reliable performance and versatility.

Foto van Ulrik Maxen: Specialist in rugged  computers and mobile scanners

Ulrik Maxen: Specialist in rugged computers and mobile scanners

Ulrik is an industry veteran with over two decades of expertise working with rugged computers and mobile barcode scanners. Brands include Panasonic, DELL, Getac, Zebra, and Honeywell/Intermec. He is known for his commitment to delivering products and solutions that increase operational efficiency. Dedicated to following new market trends and client satisfaction, Ulrik is a trusted advisor where rugged computers and mobile barcode scanners must be deployed.