Een diepgaand overzicht van barcodescanners uit de industrie

Table of Contents

Inleiding

In een wereld waar efficiëntie en nauwkeurigheid van het grootste belang zijn, kan de keuze tussen verschillende barcodescanners een aanzienlijke invloed hebben op uw bedrijfsactiviteiten. Nu de technologie zich in een razend tempo ontwikkelt, is het kiezen van de juiste scanner complexer dan ooit. Deze review duikt in de nieuwste barcodescanners en belicht hun prestaties, gebruiksgemak en hoe ze zich verhouden tot traditionele modellen. Door functies te vergelijken willen we het proces demystificeren, zodat u eenvoudig een apparaat kunt kiezen dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft. Of u nu werkzaam bent in de detailhandel, opslag of logistiek, inzicht in deze nuances kan de game-changer zijn die uw bedrijf nodig heeft.

Belangrijke opmerkingen

  • Bij het kiezen van een barcodescanner is het van cruciaal belang om de verschillende beschikbare typen te begrijpen en hoe ze aansluiten op uw specifieke behoeften, zoals uiteengezet in “Barcodescanners begrijpen”.
  • Voor omgevingen die robuustheid vereisen, zoals magazijnen of productiefabrieken, verdienen industriële scanners de voorkeur vanwege hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, een punt dat wordt benadrukt in “Waarom kiezen voor industriële scanners?
  • De vergelijking tussen Zebra- en Honeywell-scanners laat zien dat beide merken unieke voordelen bieden, waardoor het belangrijk is om te beoordelen welke functies het beste aansluiten bij uw operationele eisen, zoals besproken in “Onderzoek naar Zebra en Honeywell”.
  • De sectie “Duurzaamheid in beeld” onderstreept het belang van de bouw van een scanner en de weerstand tegen omgevingsfactoren om langdurige bruikbaarheid te garanderen.
  • Een analyse van de prestaties, waaronder scansnelheid en nauwkeurigheid, is van vitaal belang om er zeker van te zijn dat de scanner uw werk efficiënt aankan, zoals beschreven in “Prestatieanalyse”.
  • Integratiemogelijkheden met bestaande software en systemen mogen niet over het hoofd worden gezien, aangezien een naadloze werking de productiviteit aanzienlijk kan verhogen, een belangrijk punt dat wordt genoemd in “Software- en systeemintegratie”.
  • Tot slot kan rekening houden met de inzichten en feedback van klanten en met toekomstige technologische ontwikkelingen leiden tot een beter geïnformeerde aankoopbeslissing, zoals wordt voorgesteld in “Inzichten en feedback van klanten” en “Vooruitzichten voor de toekomst”.

Barcodescanners begrijpen

Soorten en gebruik

Barcodescanners zijn onmisbaar geworden in verschillende sectoren, met name de detailhandel, opslag en logistiek. Ze worden grofweg ingedeeld in handheld, vaste en mobiele computerscanners. Handscanners zijn veelzijdig en worden veel gebruikt in retailomgevingen vanwege hun draagbaarheid en gebruiksgemak. Stationaire scanners kunnen handsfree worden bediend, waardoor ze ideaal zijn voor kassa’s en industriële assemblagelijnen. Mobiele computerscanners combineren scanmogelijkheden met de functionaliteit van een computer en zijn van onschatbare waarde in magazijnen en logistiek voor voorraadbeheer.

Het kiezen van de juiste scanner hangt af van het begrijpen van de specifieke bedrijfsbehoeften. In de detailhandel vergemakkelijken handheld apparaten het snel afrekenen. Magazijnen hebben baat bij mobiele computers die helpen bij het real-time bijhouden van de inventaris. Het is duidelijk dat het kiezen van een scanner die is afgestemd op de operationele eisen de efficiëntie aanzienlijk kan verbeteren.

Illustration of Zebra TC75 model

De markt voor barcodescanners ontwikkelt zich snel, gedreven door de sterke toename van e-commerce activiteiten. Deze groei heeft de vraag naar efficiënte voorraadbeheersystemen doen toenemen, waardoor barcodescanners een prominente plaats innemen in logistieke operaties. De huidige trends wijzen op een verschuiving naar compactere, duurzamere en snellere scanapparaten.

Door de expansie van e-commerce is niet alleen het volume van de verwerkte goederen toegenomen, maar zijn ook de verwachtingen van de klant voor snelle levertijden gestegen. Deze factoren vereisen geavanceerde barcodetechnologie die grote volumes efficiënt kan verwerken. Toekomstige ontwikkelingen omvatten mogelijk verbeterde connectiviteitsfuncties en integratie met cloud-gebaseerde systemen om de activiteiten verder te stroomlijnen.

De juiste scanner kiezen

Bij het kiezen van een barcodescanner zijn verschillende factoren van belang. Compatibiliteit met bestaande systemen zorgt voor naadloze integratie, terwijl de flexibiliteit van het scanbereik geschikt is voor verschillende operationele schalen. Het type barcode dat gebruikt wordt – 1D of 2D – bepaalt ook de keuze van de scanner.

Ergonomie speelt een cruciale rol in de gebruikerstevredenheid, vooral in omgevingen die veelvuldig gebruik vereisen. Een gebruiksvriendelijke interface minimaliseert de trainingstijd en maximaliseert de productiviteit. Daarom kan een uitgebreide beoordeling van de behoeften voorafgaand aan de aankoop niet genoeg benadrukt worden. Deze stap helpt bij het identificeren van specifieke vereisten en zorgt ervoor dat de gekozen scanner de operationele efficiëntie verhoogt in plaats van een belemmering te zijn.

Waarom industriële scanners kiezen

Duurzaamheidsfactoren

Industriële omgevingen vragen om robuust gereedschap. Hier komt de duurzaamheid van barcodescanners om de hoek kijken. Ze moeten bestand zijn tegen vallen, stoten en blootstelling aan de elementen. Toonaangevende merken gebruiken vaak materialen zoals versterkte kunststoffen en rubber voor schokabsorptie.

Ze zijn ook waterdicht en stofdicht. Sommige zijn gecertificeerd volgens de IP65 of zelfs IP68 normen, wat betekent dat ze onderdompeling in water en blootstelling aan stof aankunnen zonder schade. Schokbestendige functies zorgen ervoor dat ze meerdere vallen op betonnen vloeren overleven.

Scanprestaties

De scanprestaties zijn afhankelijk van verschillende factoren. Deze omvatten scanafstand, hoek en lichtomstandigheden. Industriële scanners blinken uit op deze gebieden en bieden flexibiliteit waar standaard scanners niet aan kunnen tippen.

Het belang van scannen met hoge snelheid kan niet genoeg worden benadrukt voor efficiëntie in logistieke en retailomgevingen. De opties variëren tussen laser- en beeldscanners. Lasertypes blinken uit in snelheid, maar kunnen moeite hebben met beschadigde barcodes of onder fel licht. Beeldgebaseerde scanners zijn veelzijdiger en kunnen een breder scala aan barcodes en barcodetypes aan.

barcode scanners

Software-integratie

De integratie van barcodescanners met bestaande softwaresystemen is cruciaal voor een naadloze werking. Dit proces zorgt voor compatibiliteit met voorraadbeheer- en kassasystemen, wat essentieel is voor real-time gegevenstoegang.

tware speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van gegevensverzameling en -analyse. Het zet ruwe scangegevens om in bruikbare inzichten, zodat bedrijven voorraadniveaus, bestelhistorieken en klantaankopen efficiënter kunnen volgen.

Ontdek Zebra en Honeywell

Robuust ontwerp

Robuust ontwerp in barcodescanners verwijst naar hun vermogen om zware omstandigheden te weerstaan. Dit omvat weerstand tegen vallen, stof, water en extreme temperaturen. De modellen van Zebra en Honeywell blinken uit op dit gebied en bieden apparaten met een hoge IP-waarde die duurzaamheid garanderen.

De scanners van Zebra worden vaak geleverd in industriële materialen. Ze kunnen talrijke vallen van grote hoogtes overleven. De scanners van Honeywell zijn net zo robuust, ontworpen voor veeleisende omgevingen zoals magazijnen en productievloeren.

Investeren in deze robuuste apparaten biedt op termijn een kosteneffectieve oplossing. Ze verminderen de noodzaak voor regelmatige vervanging. Vooral bedrijven die onder zware omstandigheden werken, profiteren hiervan.

Geavanceerde mogelijkheden

Zowel Zebra als Honeywell hebben de grenzen verlegd met geavanceerde functies. Hun scanners bieden draadloze connectiviteit en GPS-integratie. Dit maakt het mogelijk om inventaris in real-time te volgen over uitgestrekte gebieden. Grote gegevensopslagcapaciteiten betekenen ook dat er meer informatie verwerkt kan worden zonder constante synchronisaties.

Een opvallende functie is de mogelijkheid om meerdere codes tegelijk te lezen. Dit verbetert de efficiëntie drastisch tijdens inventariscontroles of point-of-sale activiteiten. Toekomstbestendigheid is een ander belangrijk aspect, waarbij beide merken schaalbare oplossingen bieden die zich aanpassen aan groeiende bedrijfsbehoeften.

De voordelen van dergelijke functies kunnen niet worden overschat. Ze stroomlijnen niet alleen de activiteiten, maar vergroten ook de nauwkeurigheid en snelheid van alle taken.

Integratiegemak

Het integratiegemak speelt een cruciale rol bij het kiezen van een barcodescanner. Zowel Zebra als Honeywell blinken hier uit met plug-and-play modellen die naadloos aansluiten op bestaande systemen. Deze eenvoud zorgt ervoor dat bedrijven snel aan de slag kunnen zonder uitgebreide downtime.

Ondersteuning en training van fabrikanten vergemakkelijken het integratieproces nog verder. Dit zorgt ervoor dat gebruikers de voordelen van hun nieuwe scanners kunnen maximaliseren zonder steile leercurves.

Duurzaamheid in beeld

Robuuste handhelds

Robuuste handhelds overtreffen de standaardmodellen aanzienlijk in duurzaamheid en prestaties. Ze zijn gebouwd om zware omstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor veldwerk. Eigenschappen zoals waterbestendigheid, schokbestendige behuizingen en stofbescherming zijn gemeengoed. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het apparaat zelfs in de meest veeleisende omgevingen lang meegaat.

De levensduur van de batterij speelt een cruciale rol in de efficiëntie van robuuste apparaten. Batterijen met een lange levensduur ondersteunen langere werkperiodes zonder dat ze vaak moeten worden opgeladen. Dit is vooral gunstig voor werknemers op afgelegen locaties waar stroombronnen schaars zijn.

Nauwkeurigheid bij het aflezen

Technologieën zoals autocorrectie en hogeresolutiecamera’s verbeteren de leesnauwkeurigheid van barcodescanners aanzienlijk. Software voor autocorrectie minimaliseert fouten tijdens het scannen, waardoor de integriteit van de gegevens wordt gegarandeerd. Ondertussen leggen hogeresolutiecamera’s barcodes vast op verschillende afstanden en onder verschillende hoeken, waardoor snelle en nauwkeurige scans mogelijk zijn.

Regelmatig onderhoud en kalibratie zijn essentieel om optimale prestaties te behouden. Ze zorgen ervoor dat de onderdelen van de scanner correct en efficiënt functioneren.

De kwaliteit van de barcodes zelf is van invloed op de leesnauwkeurigheid. Slecht geprinte of beschadigde barcodes kunnen leiden tot scanfouten. Het is dus net zo belangrijk om barcodes van hoge kwaliteit te produceren als de technologie die wordt gebruikt om ze te lezen.

Vergelijking van duurzaamheid

Bij het vergelijken van de duurzaamheid van verschillende merken, komen Zebra en Honeywell naar voren als leiders vanwege hun focus op het creëren van robuuste producten die ontworpen zijn voor veeleisende omgevingen. Deze superieure duurzaamheid gaat echter vaak gepaard met een hoger prijskaartje. Het is een afweging tussen vooraf meer investeren in een apparaat dat langer meegaat versus geld besparen op een minder duurzame optie die eerder aan vervanging toe is.

Industriestandaarden voor duurzaamheidsclassificaties, zoals IP-classificaties (Ingress Protection), bieden waardevolle benchmarks. Deze ratings geven inzicht in hoe goed apparaten bestand zijn tegen elementen als water en stof. Scanners met een hogere IP-waarde bieden vaak een betere bescherming tegen omgevingsfactoren, wat bijdraagt aan hun algehele duurzaamheid.

zebra scanner bundle

Prestatieanalyse

Mogelijkheden voor scannen

Barcodescanners zijn geëvolueerd om een breed scala aan codes te lezen, van de basis 1D barcodes tot meer complexe 2D codes. Deze veelzijdigheid is cruciaal voor bedrijven die dagelijks te maken hebben met verschillende soorten barcodes. De mogelijkheid om scanhoeken en afstanden aan te passen speelt een belangrijke rol in de operationele flexibiliteit, zodat apparaten gegevens kunnen vastleggen vanuit lastige hoeken of in krappe ruimtes.

Scanners die zijn uitgerust met geavanceerde technologie kunnen beschadigde of slecht geprinte barcodes betrouwbaar lezen. Dit zorgt voor een ononderbroken workflow en vermindert de noodzaak voor handmatige gegevensinvoer, die gevoelig kan zijn voor fouten.

Scannen op beeldbasis

In tegenstelling tot traditionele laserscanners biedt scannen op basis van afbeeldingen een groot aantal voordelen. Deze apparaten leggen een afbeelding van de barcode vast voordat ze deze decoderen, wat niet alleen de nauwkeurigheid ten goede komt, maar ook de opslag van afbeeldingen voor toekomstig gebruik mogelijk maakt. Deze functie is vooral nuttig voor het bijhouden van gegevens en voor nalevingsdoeleinden.

Scannen op basis van afbeeldingen vindt zijn toepassing niet alleen in het lezen van barcodes, maar ook in documentbeheer en verificatieprocessen. Bedrijven kunnen hun activiteiten stroomlijnen door deze scanners in hun systemen te integreren, zodat documenten correct gecatalogiseerd en gemakkelijk terug te vinden zijn.

Nauwkeurigheid en snelheid

De hoeksteen van efficiënt barcodes scannen ligt in nauwkeurigheid en snelheid. Krachtige scanners verminderen de kans op fouten aanzienlijk, wat de algehele operationele efficiëntie ten goede komt. Bij het vergelijken van scannertechnologieën is het duidelijk dat sommige uitblinken in snelheid, maar tekortschieten in nauwkeurigheid of omgekeerd.

Het aanpassen van de scannerinstellingen en het investeren in gebruikerstraining kan een grote invloed hebben op zowel de nauwkeurigheid als de snelheid. Een juiste configuratie zorgt ervoor dat scanners geoptimaliseerd zijn voor specifieke taken, terwijl ervaren operators de mogelijkheden van het apparaat optimaal kunnen benutten.

Software- en systeemintegratie

Magazijn-apps

Integratie met apps voor magazijnbeheer zorgt voor een revolutie in de manier waarop barcodescanners worden gebruikt. In combinatie met geavanceerde scantechnologieën bieden deze apps naadloze voorraadtracering en orderverwerking. Ze stellen gebruikers in staat om gegevens in real-time te openen en bij te werken, waardoor fouten aanzienlijk worden verminderd en de efficiëntie wordt verbeterd.

De voordelen van deze integratie kunnen niet genoeg worden benadrukt. Realtime toegang tot gegevens zorgt ervoor dat de voorraadniveaus altijd accuraat zijn, waardoor betere beslissingen kunnen worden genomen. Bovendien verhoogt het gestroomlijnde orderverwerkingsproces de klanttevredenheid door tijdige leveringen te garanderen.

2D streepjescode-industrie

Het gebruik van 2D barcodes neemt toe in verschillende industrieën. In tegenstelling tot traditionele streepjescodes slaan 2D-versies veel meer informatie op en bieden ze verbeterde beveiligingsfuncties. Hierdoor zijn ze ideaal voor toepassingen die gedetailleerde productinformatie of beveiligde transacties vereisen.

Het scannen van 2D barcodes brengt echter unieke uitdagingen met zich mee, zoals de behoefte aan meer geavanceerde scantechnologie. De oplossingen bestaan onder andere uit het investeren in scanners van hoge kwaliteit die deze complexe codes kunnen lezen en het trainen van personeel om effectief om te gaan met de nuances van het scannen van 2D barcodes.

Groeistrategieën

Voor bedrijven die willen groeien, is het gebruik van barcodetechnologie een strategische noodzaak. Barcodescanners spelen een cruciale rol in het verbeteren van het voorraadbeheer en de klantenservice. Door nauwkeurige voorraadgegevens te leveren, kunnen bedrijven voorraaduitval en te grote voorraden voorkomen, wat leidt tot een betere klantervaring.

Bovendien opent barcodetechnologie nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om uit te breiden naar nieuwe markten of diensten. Zo kan de implementatie van mobiele kassasystemen op basis van barcodescanning de verkoopprocessen stroomlijnen en de dienstverlening in de detailhandel verbeteren.

Inzichten en feedback van klanten

Inzichten van de gemeenschap

De gebruikersgemeenschap deelt vaak waardevolle inzichten over barcodescanners en benadrukt zowel hun sterke als zwakke punten. Veelvoorkomende problemen zoals duurzaamheidsproblemen of compatibiliteitsproblemen komen vaak naar voren. Gelukkig vinden velen een oplossing via software-updates of door contact op te nemen met de klantenondersteuning van de fabrikant. Dit onderstreept het belang van actieve gemeenschapsforums en beoordelingssites om potentiële kopers te helpen. Ze dienen niet alleen als bron voor het oplossen van problemen, maar helpen ook bij het maken van geïnformeerde beslissingen op basis van collectieve ervaringen.

Gemeenschapsondersteuning is cruciaal gebleken bij het navigeren door de enorme opties van barcodescanners. Het biedt een realistisch perspectief dat de technische specificaties aanvult, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor bedrijven die in deze apparaten willen investeren.

Man using rugged handheld scanner

Belangrijkste kenmerken

Bij het doornemen van de talloze opties voor barcodescanners vallen bepaalde belangrijke kenmerken op: duurzaamheid, scanprestaties en integratiegemak. Deze elementen zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het gekozen apparaat bestand is tegen de dagelijkse werkzaamheden, snel en nauwkeurig gegevens vastlegt en naadloos integreert met bestaande systemen.

Gezien de vorige discussie over software- en systeemintegratie is het duidelijk dat compatibiliteit niet alleen leuk is om te hebben, maar een noodzaak is voor operationele efficiëntie. Daarom moeten bedrijven bij het kiezen van een barcodescanner rekening houden met hun specifieke behoeften. Een winkelomgeving kan bijvoorbeeld prioriteit geven aan snelheid en gebruiksgemak, terwijl industriële omgevingen apparaten met een robuuste constructie nodig kunnen hebben.

Het is raadzaam om te focussen op functies die voordelen en schaalbaarheid op lange termijn beloven. Deze vooruitziende blik zorgt ervoor dat de investering blijft voldoen aan de veranderende bedrijfsbehoeften.

Klantgerichte oplossingen

Het selecteren van barcodescanners die aansluiten bij de behoeften van de klant is van het grootste belang. Deze aanpak leidt vaak tot oplossingen op maat die unieke zakelijke uitdagingen direct aanpakken. Een boekwinkel kan bijvoorbeeld kiezen voor lichtgewicht scanners met gebruiksvriendelijke interfaces, die de winkelervaring voor zowel medewerkers als klanten verbeteren.

Er zijn voorbeelden te over waarbij op maat gemaakte oplossingen de operationele workflows aanzienlijk hebben verbeterd. Deze variëren van handheld apparaten voor hoogvolume retailomgevingen tot vaste scanners voor productielijnen waar handsfree bediening essentieel is.

De rol van klantenservice en ondersteuning kan niet genoeg worden benadrukt bij het effectief leveren van deze oplossingen. Leveranciers verkopen niet alleen een product, maar bieden ook uitgebreide ondersteuning na de verkoop, zodat bedrijven hun investering kunnen maximaliseren door hulp bij het oplossen van problemen en begeleiding bij best practices.

Vooruitzichten voor de toekomst

Vooruitzichten voor de industrie

De barcodescannerbranche staat aan de vooravond van een significante transformatie. Experts voorspellen een gestage marktgroei in de komende tien jaar, gedreven door de niet aflatende vraag van de detailhandel en logistieke sectoren. Opkomende trends, met name op het gebied van contactloze transacties en voorraadbeheer, zullen het landschap naar verwachting veranderen. Deze verschuivingen wijzen op enorme gebieden die rijp zijn voor innovatie, zoals verbeterde gegevensanalyse en realtime traceermogelijkheden.

Bovendien komen duurzaamheid en milieuvriendelijkheid naar voren als cruciale investeringsmogelijkheden. Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen door middel van efficiënte oplossingen voor het scannen van streepjescodes.

Technologische vooruitgang

De laatste jaren heeft de technologie voor het scannen van streepjescodes een grote sprong voorwaarts gemaakt, vooral dankzij verbeteringen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning. Deze verbeteringen hebben niet alleen de efficiëntie, maar ook de nauwkeurigheid enorm doen toenemen en nieuwe industrienormen vastgesteld.

De integratie van AI heeft de weg vrijgemaakt voor geavanceerde toepassingen buiten de traditionele grenzen. In de gezondheidszorg worden nu bijvoorbeeld geavanceerde scanners gebruikt voor het volgen van patiënten en medicatiebeheer. Deze evolutie onderstreept een trend naar meer veelzijdige gebruikssituaties, die veelbelovende mogelijkheden biedt voor bedrijven in verschillende sectoren.

Strategische planning

De integratie van barcodescantechnologie in de bedrijfsvoering vereist een nauwgezette strategische planning. Het is cruciaal om niet alleen rekening te houden met de huidige behoeften, maar ook met schaalbaarheid en toekomstige technologische verschuivingen. De planning moet input van meerdere afdelingen omvatten om ervoor te zorgen dat alle potentiële gevolgen worden gedekt.

Feedback van klanten benadrukt bovendien het belang van gebruiksvriendelijke interfaces en naadloze integratie met bestaande systemen. Het aanpakken van deze aspecten kan de operationele efficiëntie en klanttevredenheid aanzienlijk verbeteren.

barcode-scanners-handheld-devices-image-scanner-laser-scanning-day-38

Slotopmerkingen

U hebt de wereld van de barcodescanners doorkruist en bent door de essentie heen gereisd, van het begrijpen van de basisfuncties tot de robuuste aanbiedingen van industriereuzen als Zebra en Honeywell. U hebt duurzaamheid afgewogen tegen prestaties, de mogelijkheden voor software-integratie onder de loep genomen en de waardevolle inzichten van andere gebruikers in overweging genomen. Bovendien heeft een blik in de toekomst waarschijnlijk ideeën opgeleverd over hoe evoluerende technologie uw activiteiten verder kan stroomlijnen. Deze verkenning geeft u de kennis om een weloverwogen beslissing te nemen die aansluit bij uw bedrijfsbehoeften en zorgt voor efficiëntie en betrouwbaarheid in uw dagelijkse transacties.

Nu is het tijd om te handelen. Bedenk hoe een goedgekozen barcodescanner uw workflow kan transformeren, de productiviteit kan verhogen en uiteindelijk kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Laat de toekomst van uw activiteiten niet afhangen van giswerk; kies een pad dat is gebaseerd op expertise en gebruikerservaring. Begin vandaag nog met het bekijken van uw opties en zet een stap in de richting van het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Vaak gestelde vragen

What are the main types of barcode scanners?

Barcode scanners can be broadly categorised into handheld, stationary, mobile computers, and pen-type models, each designed for specific use cases.

Why should I consider industrial barcode scanners?

Industrial barcode scanners offer enhanced durability and performance, making them ideal for demanding environments where reliability is crucial.

How do Zebra and Honeywell barcode scanners compare?

Zebra and Honeywell both provide high-quality scanners with a focus on durability and integration capabilities, but their offerings may vary in terms of specific features and price points.

What makes a barcode scanner durable?

Durability in barcode scanners is often defined by rugged design, resistance to drops, dust, and water ingress, ensuring longevity even in harsh conditions.

Foto van Ulrik Maxen: Specialist in rugged  computers and mobile scanners

Ulrik Maxen: Specialist in rugged computers and mobile scanners

Ulrik is an industry veteran with over two decades of expertise working with rugged computers and mobile barcode scanners. Brands include Panasonic, DELL, Getac, Zebra, and Honeywell/Intermec. He is known for his commitment to delivering products and solutions that increase operational efficiency. Dedicated to following new market trends and client satisfaction, Ulrik is a trusted advisor where rugged computers and mobile barcode scanners must be deployed.